Kimi Räikkösen kuntovalmentaja Mark Arnall raottaa humoristiseen sävyyn formulavarikon tapahtumia.

Alfa Romeon suomalaiskuskia lähempää kuin kukaan muu tositoimissa seuraava Arnall on tarjonnut mielenkiintoisia kurkistuksia Jäämiehen elämään formulamaailmassa. Taannoin mies esitteli Räikkösen kypärän, Brasiliassa hän postasi huumorilla höystetyn kuvan Johnny Herbertistä.

1989-2000 F1-sarjassa ajanut britti tunnetaan (ilkikurisen) huumorin ystävänä. Tätä nykyä TV-kommentaattorina toimiva Herbert vieraili Alfa Romeon varikkotiloissa lauantain aika-ajoissa.

– Vahdin Johnny Herbertiä varikkotiloissamme. Käänsin selkäni hänelle hetkeksi, vain huomatakseni hänen pistäneen päähänsä Kimin lippiksen ja aurinkolasit. Singaporessa hän yritti hypätä aiemmin (jäävesi)altaaseemme, Arnall kirjoittaa.

Kenties Herbert toimi Alfa Romeolle onnenkaluna. Talli saavutti Brasiliassa kauden parhaan tuloksensa, kun Räikkönen oli neljäs ja Antonio Giovinazzi viides.