F1-mestari vetoaa F1-kansan apuun suuren surun keskellä – otitko valokuvaa tästä herkästä hetkestä?

© Kuva: Getty Images

Formula ykkösten kauden 1979 maailmanmestari Jody Scheckter on esitänyt formulakansalle avunpyynnön etsiessään valokuvaa, jossa hänen tyttärensä esiintyy viimeisiä kertoja isänsä kanssa.

F1-legendan Ila-tytär menehtyi 21-vuotiaana viime kuussa ilmeisesti huumeiden yliannostuksen seurauksena. 69-vuotias Scheckter kaipaa valokuvaajilta muistoa tyttärestään tältä syksyltä Monzan varikkoalueelta.

Ferrari ja F1-sarja juhlistivat eteläafrikkalaiskuljettajaa hänen mestaruutensa 40-vuotisjuhlan kunniaksi. Schkeckter ajoi vanhalla mestaruus-Ferrarillaan Monzan radan ympäri, hänen perheensä seuratessa tapahtumia varikkoalueelta.

Ila Scheckter oli myös mukana. Tapahtuman jälkeen perheestä otettiin yhteiskuva Ferrari 312T4-auton rinnalla. Tästä hetkestä otettu kuva kelpaisi Schecktereille parempilaatuisena, jotta sen voisi suurentaa ja kehystää seinälle Ilan muistoksi.

– Vetoan F1-yhteisöön. Kuten tiedätte, menetimme traagisesti tyttäreni viime kuussa. Italian GP:ssä olimme viimeistä kertaa yhdessä perheenä, mutta meillä ei ole huippulaatuista valokuvaa tapahtumasta. Voitteko kertoa meille, jos teiltä sellainen löytyy, Scheckter kyselee Twitterissä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.