Formula ykkösten kauden 1979 maailmanmestari Jody Scheckter on esitänyt formulakansalle avunpyynnön etsiessään valokuvaa, jossa hänen tyttärensä esiintyy viimeisiä kertoja isänsä kanssa.

F1-legendan Ila-tytär menehtyi 21-vuotiaana viime kuussa ilmeisesti huumeiden yliannostuksen seurauksena. 69-vuotias Scheckter kaipaa valokuvaajilta muistoa tyttärestään tältä syksyltä Monzan varikkoalueelta.

Ferrari ja F1-sarja juhlistivat eteläafrikkalaiskuljettajaa hänen mestaruutensa 40-vuotisjuhlan kunniaksi. Schkeckter ajoi vanhalla mestaruus-Ferrarillaan Monzan radan ympäri, hänen perheensä seuratessa tapahtumia varikkoalueelta.

Ila Scheckter oli myös mukana. Tapahtuman jälkeen perheestä otettiin yhteiskuva Ferrari 312T4-auton rinnalla. Tästä hetkestä otettu kuva kelpaisi Schecktereille parempilaatuisena, jotta sen voisi suurentaa ja kehystää seinälle Ilan muistoksi.

– Vetoan F1-yhteisöön. Kuten tiedätte, menetimme traagisesti tyttäreni viime kuussa. Italian GP:ssä olimme viimeistä kertaa yhdessä perheenä, mutta meillä ei ole huippulaatuista valokuvaa tapahtumasta. Voitteko kertoa meille, jos teiltä sellainen löytyy, Scheckter kyselee Twitterissä.

Jody Scheckter

@JScheckter
An appeal to the #F1 community - as you may know we tragically lost my daughter Ila last month. The Italian GP in Monza was the last time we were all together as a family - but we don’t have a high quality copy of this photo. Please can you RT and let us know if you took one? @F1