Formulafanitkaan eivät voi olla intoilematta tulevasta Huuhkajien ottelusta. Perjantaina tullaan mitä todennäköisimmin tekemään suomalaista urheiluhistoriaa, ja nyt sinulla on mahdollisuus olla paikan päällä todistamassa tätä.

SuomiF1:n sisarsivusto SuomiFutis arpoo kaksi lippua loppuunmyytyyn Suomi-Liechenstein -otteluun, joka pelataan Telia 5G -areenalla Helsingissä perjantaina 15. marraskuuta.

Osallistuaksesi arvontaan sinun tarvitsee tehdä vain kaksi helppoa vaihetta. Ensiksi, käy tykkäämässä SuomiFutiksen Instagram-tilistä (klikkaa tästä) ja kommentoi sen jälkeen kisakuvaan (alla). Se on siinä, olet mukana!

Arvonta on voimassa torstaihin klo 23:59 asti, jonka jälkeen liput arvotaan kaikkien osallistuneiden ja @suomifutiscom -seuraajien kesken. Liput ovat katsomoon 124, riviltä 11 paikat 3 ja 4. Liput toimitetaan voittajalle sähköpostitse PDF-muodossa.

PS. Seuraathan myös meitä Instagramissa? Tarjoamme parasta suomalaista formulasisältöä kyseisessä sosiaalisen median kanavassa.