Hyundain Thierry Neuvillelle tarjottiin tuhannen taalan paikkaa kaventaa Ott Tänakin piste-etumatkaa rallin MM-taistossa. Karkea ajovirhe on kuitenkin syömässä ison pistepotin.

Neuville olisi voinut taistella potentiaalisesti jopa Turkin MM-rallin kärkipaikasta ja 25 pisteestä, kunnes pieni ajovirhe kellautti auton ympäri. Minuuttien aikahävikin seurauksena Neuville putosi kahdeksanneksi, mikä tuottaisi vain neljä pistettä.

[readmore from=”turkin ralli”]

Tänak keskeytti lauantaina tekniseen vikaan, joten hyvällä tuloksella Neuville olisi voinut kaventaa 33 pisteen etumatkan lähes minimiiin. Nyt urakka on huomattavasti hankalampaa. Turkin jälkeen kautta on jäljellä enää kolme osakilpailua.

Kahden muun kärkikuskin kompuroidessa Turkista parhaiten onkin suoriutumassa rallia lauantain jälkeen johtava Sebastien Ogier.

Katso video Neuvillen ulosajosta alta tai tästä.