Josef Newgarden on kauden 2019 IndyCar-sarjan mestari. Amerikkalaiskuski nappasi uransa toisen mestaruuden kauden päätöskilpailussa Laguna Secassa.

Tuntuvasta pistejohdostaan huolimatta Newgarden joutui olemaan legendaarisella radalla ajetussa viimeisessä osakilpailussa tarkkana, sillä tarjolla olivat tuplapisteet. Kahdeksas sija riitti miehelle kuitenkin reippaasti uran toiseen IndyCar-titteliin. Newgardenin pistemäärää 641 pääsi seuraavaksi lähimmäksi tämän kauden Indy500-voittaja Simon Pagenaud 616 pisteen saaliillaan.

Laguna Secan kilpailun voitti tulokaskuski Colton Herta, jolle voitto oli kauden toinen. Se ei silti riittänyt vuoden tulokaskuskin titteliin, vaan vahvasti läpi kauden suorittanut ja loppupisteissä hienosti kuudenneksi ajantu ruotsalaiskuski Felix Rosenqvist vei kyseisen kunniamaininnan.