Kahdeksanneksi Unkarin GP:ssä sijoittunut Valtteri Bottas kävi lävitse kilpailun kulkua C Moren haastattelussa.

Suomalaisen kilpailu meni pilalle jo avauskierroksella, kun Mercedeksen etusiipi otti osumaa. Aikaisessa vaiheessa tehty varikkopysähdys pudotti suomalaisen joukon perälle, josta nouseminen oli Hungaroringin radalla tuskaisaa.

[readmore from=”bottas valtteri”]

– Tietenkin vähän pettynyt olen. Ensimmäiseen kierrokseen se meni. Startissa pyörät menivät avausmutkassa hieman lukkoon, mutta sain pidettyä kakkospaikan. Kolmannessa mutkassa Lewis Hamilton painoi minut ulos ja jouduin väistämään ja nostamaan jalkaa kaasulta. Samalla Ferrari tuli ohi ja osui siipeen, Bottas kertasi C Morelle.

Televisiokuvat paljastivat suomalaisen jarrujen olleen kovilla. Bottas vahvisti asian, kertoen joutuneensa säästelemään jarruja läpi kisan.

Maailmanmestaruustaiston kannalta Unkarin tulos oli paha takaisku Bottakselle. Suomalainen ei kuitenkaan aio luovuttaa taistoa.

– Jaossa on kuitenkin vielä yli 200 pistettä. Turha tätä on liikaa miettiä. Nyt täytyy analysoida tämä kisa ja mennä kohti seuraavaa.

Kaikkia kiinnostava asia on totta kai Bottaksen sopimustilanne. Bottas ei usko, että Unkarin GP:n suorituksella olisi suurta roolia jatkosopimuksen synnyn osalta.

– En usko, että yksi kisatulos vaikuttaa. Eiköhäne talli peilaa paljon enemmänkin taaksepäin. Katsotaan mitä ne päättävät.