F1-sarjan jättisatsaus, Netflixissä esitettävä Drive to Survive –dokumenttisarja sai Saksan GP:ssä potentiaalisesti upeaa ja ikimuistoista kuvamateriaalia. Mikäli asia on Lewis Hamiltonista kiinni, ei brittimestaria jaksossa kuitenkaan nähdä.

Dokumenttisarja sai aiemmin tänä vuonna kaivatun ilouutisen, kun sarjan mahtitallit Mercedes ja Ferrari lupautuivat mukaan kakkoskaudelle. Saksan GP:ssä ohjelman kamerat keskittyivät kotikisaansa viettävään Hopeanuolten joukkoon, joka pistikin parastaan show’n nimissä.

[readmore from=”hamilton lewis”]

Ennen kilpailua kaikki meni Mercedeksen suunnitelmien mukaan. Juhlakisa erityisvärityksineen ja asusteineen keräsi kaiken PR-huomion, vaikka hallitseva maailmanmestari Hamilton kärsikin pahasta flunssasta.

Kaikki meni kuitenkin tallin osalta pahasti pieleen kilpailussa. Hamilton ja Valtteri Bottas ajautuivat suuriin ongelmiin, kun autot karkasivat ulos radalta useampaankin otteeseen. Lopulta Bottaksen taival päättyi seinään, Hamiltonin ollessa lopputuloksissa lopulta muiden epäonnen avustamana yhdeksäs.

Hamiltonin mietteet ennen ja jälkeen kilpailun olisivat siis takuuvarmasti timanttista katsottavaa ensi vuonna ilmoille tulevassa dokumentissa. Valitettavasti materiaalia ei tulla nähtävästi koskaan käyttämään.

– En ole paljoa esillä tämän viikonlopun Netflix-jaksossa, koska olin sairas koko viikonlopun. En aio antaa heille mahdollisuutta julkaista materiaalia, Hamilton kommentoi gpblog-sivuston mukaan.