W Series -sarjassa päättyneellä kaudella ajaneen Fabienne Wohlwendin viime viikot ovat olleet melkoista pyöritystä. Ennen W Series -kauden päätöskilpailua hän joutui kohtaamaan uransa rajuimman ulosajon.

Liechensteinilainen Wohlwend rysäytti rajusti ulos Nürburgringin legendaarisella ja vaativalla pitkällä radalla vain päiviä ennen Brand Hatchin päätösosakilpailua. Vaikka osuma seinään ja sitä seuranneet kärrynpyörät olivat rajuja, selvisi Wohlwend tilanteesta säikähdyksellä. Video nähtävillä jutun lopussa tai tästä linkistä.

Kuin osoittaakseen mielenlujuutensa hän ajoi kauden päätösosakilpailussa hienosti viidenneksi. Kauden aikana yhden paalupaikan ja palkintokorokesijan napannut kuljettaja joutui kuitenkin taipumaan loppupisteissä Emma Kimiläiselle, joka oli Brands Hatchissa toinen. Loppupisteissä suomalainen oli viides 53 pisteellään, Wohlwendin jäätyä hänestä kaksi pistettä.

Fabienne Wohlwend

@FWohlwend5
3.8.2019 - Sometimes being strong is the only option you have

The past 1.5 weeks were extreme - I had to overcome the biggest crash of my entire career before the most important race weekend of @wseriesracing, luckily I walked away with bruises only.

🎥 | Top Nürburgring Videos