Emma Kimiläiselle niukasti pisteissä taipunut kuski ajoi ”uransa rajuimman onnettomuuden” Nürburgringillä – katso video rajusta mällistä

© Kuva: W Series

W Series -sarjassa päättyneellä kaudella ajaneen Fabienne Wohlwendin viime viikot ovat olleet melkoista pyöritystä. Ennen W Series -kauden päätöskilpailua hän joutui kohtaamaan uransa rajuimman ulosajon.

Liechensteinilainen Wohlwend rysäytti rajusti ulos Nürburgringin legendaarisella ja vaativalla pitkällä radalla vain päiviä ennen Brand Hatchin päätösosakilpailua. Vaikka osuma seinään ja sitä seuranneet kärrynpyörät olivat rajuja, selvisi Wohlwend tilanteesta säikähdyksellä. Video nähtävillä jutun lopussa tai tästä linkistä.

Kuin osoittaakseen mielenlujuutensa hän ajoi kauden päätösosakilpailussa hienosti viidenneksi. Kauden aikana yhden paalupaikan ja palkintokorokesijan napannut kuljettaja joutui kuitenkin taipumaan loppupisteissä Emma Kimiläiselle, joka oli Brands Hatchissa toinen. Loppupisteissä suomalainen oli viides 53 pisteellään, Wohlwendin jäätyä hänestä kaksi pistettä.

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.