McLaren on vaikeasta nykytilanteesta huolimattaan F1-maailman jättiläinen. Talli on napannut pitkän ja komean historiansa aikana 12 kuljettajien ja kahdeksan valmistajien maailmanmestaruutta sekä komeat 182 osakilpailuvoittoa.

SuomiF1-sivuston uusimmassa formulavisassa teiltä katsojilta kysytään tietoa tallin historiasta. Ketkä kymmenen ovat tuoneet eniten voittoja Bruce McLarenin perustamalle tallille? Pelaa visa alla olevassa pelinäkymässä!

Onnea matkaan!

PS. Visan tuloksen voi jakaa Moottoriurheilun Olohuoneessa. Älä myöskään unohda Instagram-sivujamme! Jaossa Kimi Räikkösen lippis!

Tutustu myös muihin visoihimme!

Eniten Ferrarilla voittaneet kuskit

Kaikki suomalaiskuskien F1-tallit

Kimi Räikkösen kaikki tallikaverit

F1-historian menestyksekkäimmät tallit

Eniten F1-kisoja voittaneet kuskit

Kaikki F1-sarjan maailmanmestarit?