McLarenin kuskilupaus Lando Norris paljasti saaneensa Red Bullin tähtipilotilta Max Verstappenilta ajo-oppeja virtuaalisesta kilvanajosta.

Vaikka keskikastin taistelijatallin ja MM-haastajan Red Bullin kuskit vääntävät harvoin F1-radoilla samoista sijoituksista, ottavat miehet ajoittain toisistaan mittaa hieman erilaisessa ympäristössä.

Intohimoisena simulaattorikuljettajana tunnettu Verstappen on ajanut viime aikoina kilpaa verkossa Norrista vastaan.

Norris on pitänyt videopelien välityksellä kilpailua arvokkaana harjoitteluna huippukuskin kanssa. Verstappen on jakanut F1-kollegalleen useampia hyviä neuvoja ajotekniikasta.

[readmore from=”verstappen max”]

– Kun ajan kilpaa Maxin kaltaisten ihmisten kanssa voin oppia asioita. Voin oppia, kuinka hän ajaisi oikealla radalla, brittilupaus kehui F1i.com-sivuston haastattelussa.

– Opin jo kuinka hän puolustaisi ohitusta, sillä hän on todella hyvä siinä. Hän voi olla välillä hyvinkin aggressiivinen ohitustensa ja ajoliikkeidensä kanssa, Norris valotti.

– En kilpaile oikeasti Maxin kanssa radalla. Opin kuitenkin hänestä ajaessani häntä vastaan tietokonepelissä. Meillä oli muutamia hauskoja kisoja yhdessä, McLaren-kuski hehkutti.

 

Lähde: F1i.com