Hondan junioriohjelmista F2-sarjaan ponnistanut Nobuharu Matsushita haaveilee Formula 1 -paikasta.

Hondan moottorisopimus Red Bullin kanssa voi helposti tuoda jatkossa paremmin paikkoja Formula 1:een moottorivalmistajan lupauksille. Etenkin, kun Red Bullin omia kasvatteja on tulossa tällä heikosti sarjaan. Täksi kaudeksi talli joutui pestaamaan takaisin potkut saaneen Daniil Kvjatin täyttääkseen Toro Rosson molemmat kuljettajapaikat.

– Unelmoin edelleen paikasta Formula 1:ssä. Se on iso unelma kaikille Hondan kuljettajille. On totta, että Formula 1 on nyt hieman lähempänä, mutta minun on myös osoitettava itse kykyni, Matsushita sanoi Formula Passionin mukaan.

Matsushita sijoittui Monacon ensimmäisessä kilpailussa toiseksi reilu viikko sitten. 25-vuotiaan japanilaisen alkukausi oli vaikea F2-sarjassa, ja Monacon kakkossija oli vasta toinen pistesija, kun kolmasosa kaudesta on ajettu.

– Minun on ajettava todella hyvin F2:ssa ja ehkä sitten saan mahdollisuuden.