F1-sarjan kärkitallit neuvottelevat projektista Netflixin kanssa – ”Sitä fanit haluavat”

© Kuva: Getty Images

F1-sarjan toimitusjohtajan Chase Careyn mukaan Mercedes ja Ferrari neuvottelevat Netflixin kanssa suosittuun Drive to Survive -dokumenttisarjaan liittymisestä.

Formulatallien maailmaa kulissien takaa seuraava Netflix-sarja oli jymymenestys.

Fanit olivat innoissaan aivan uudenlaisesta kurkistuksesta kuninkuusluokan salaisuuksien verhon taakse. Sarjan uskottiin tuoneen F1:lle myös reilusti uusia seuraajia.

Suosio oli erityisen kova saavutus ottaen huomioon sen, etteivät mukana olleet lajin kaksi suurinta nimeä.

Ferrari ja Mercedes eivät olleet syystä tai toisesta tyytyväisiä sarjan konseptiin ja jättivät sen ensimmäisen tuotantokauden välistä.

 

Nyt huipputallitkin olisivat ilmeisesti kiinnostuneita sarjasta, jonka menestys tarjoaisi luonnollisesti mainion markkinointikanavan.

– Sitä fanit haluavat, he haluavat olla autossa, varikolla ja insinöörien ruutujen takana. Eikä pelkästään GP-kisojen aikana, Carey vakuutti La Presselle.

– Teimme yhteistyötä Netflixin kanssa viime kaudella ja se oli loistava markkinointihanke, vaikka kaikki tallit eivät osallistuneetkaan. Nyt he (Ferrari ja Mercedes) näkivät sarjan menestyksen, F1-pomo taustoitti.

– Kävimme hyviä keskusteluja heidän kanssaan siitä mahdollisuudesta, että he voisivat osallistua vastaaviin projekteihin, jos tuotamme vielä toisenkin kauden sarjasta, Carey vihjaili.

Lähde: La Presse

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.