Alankomaiden vapauspuolueen (PVV) kansanedustaja Roy van Aalst haluaa varikkotytöt takaisin Formula 1 -radoille, kun Hollannissa ajetaan ensi kaudella.

[readmore from=”hollannin gp”]

Formula 1 -sarja palaa Hollantiin Zandvoortin ensi kaudeksi 35 vuoden tauon jälkeen. Van Aalst kertoo, että oikeistolaisen vapauspuolueen linjana on tuoda varikkotytöt takaisin sarjaan Hollannin GP:n yhteydessä.

– Varikkotytöt kuuluvat Formula 1:een siinä missä autotkin. Vain valtava idiootti voi nähdä kauniin naisen ongelmana, kun muut ihmiset rakastavat heitä. Se on osa moottoriurheilua ja PVV haluaa varmistaa, että ensi vuonna tämä kaunis traditio palautetaan entisaikojen kukoistukseen, van Aalst uhosi GP Fans -sivuston mukaan.

F1:n markkinointioikeudet omistava Liberty Media päätti poistaa viime kaudella varikkotytöt kilpailuista. Päätös aiheutti kovaa keskustelua ja väittelyä F1-piireissä.