Sebastian Vettelin pikkuveli Mercedeksen leipiin

© Kuva: Getty Images

Formula 1 -kuski Sebastian Vettelin nuorempi veli, Fabian Vettel, ajaa ensi kaudella HTP-tallissa Mercedeksellä ADAC GT Masters -sarjassa.

20-vuotias Fabian Vettel on melko kokematon moottoriurheilusarjoissa. Nelinkertaisen F1-maailmanmestarin veli on ehtinyt ajamaan yhden kauden Audi TT -cupia vuonna 2017, jossa hän sijoittui yhdeksänneksi. Viime vuonna hän esiintyi satunnaisesti Lamborghini Super Trofeo -sarjassa.

– Fabian valmistautuu vasta kolmanteen vuoteensa moottoriurheilussa, mutta hän teki meihin vaikutuksen testeissä. Hän on lahjakas, kunnianhimoinen ja innokas, joten hänellä on kaikki ominaisuudet menestymiseen ADAC GT Mastersin korkealla tasolla, HTP:n tallipäällikkö Norbert Bruckner sanoi Motorsportin mukaan.

Vettel saa ajoparikseen HTP:lle 26-vuotiaan brittikuskin Philip Ellisin, jolta löytyy kokemusta muun muassa Euroopan Formula 3 -sarjasta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.