Max Verstappen kasvamisestaan kuljettajana: ”Minun on oltava aikuismaisempi”

© Kuva: Getty Images

Red Bullin F1-kuljettaja Max Verstappen myöntää, että hänellä ei ole enää varaa törttöillä radalla aiempien vuosien tapaan.

Verstappenin on nähty useaan otteeseen tekevän ylilyöntejä viime kausien aikana. Hollantilainen on ollut aiheuttamassa useampia kolareita, joiden takia hän on saanut rangaistuksia ja menettänyt MM-pisteitä.

– Tästä tulee viides kauteni, joten minulla ei ole enää varaa tekosyihin. Minun on oltava aikuismaisempi, Verstappen sanoi Reutersille.

Verstappen ei kuitenkaan koe, että olisi ollut jotenkin erityisen raivokas kuljettajana. Tahto voittaa on vain välillä aiheuttanut miehen itsensä mukaan hankalia tilanteita.

– En koskaan ollut ”Mad Max”. Olin vain Max, joka yritti tehdä parhaan tuloksen tallille. En aio koskaan vain odotella ja tulla toiseksi tai kolmanneksi. Minä olen voittaja. Haluan voittaa jokaisen kisan ja aina tähdätä siihen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.