Brittilehti Daily Mirror paljasti F1-kuskien palkat tulevalta kaudelta. Huomiota herättävät erityisesti tallikaverien väliset suuret tuloerot. Jokaisella tallilla on selkeästi ykkös- ja kakkoskuski ainakin palkan osalta.

Suomalaisittain huomio kiinnittyy Kimi Räikkösen ja tallikaveri Antonio Giovinazzin suureen eroon palkassa. Mirrorin mukaan Räikkönen tienaa ensi kaudesta neljä miljoonaa euroa, kun italialaistulokkaan palkka jää 200 000 euroon.

Kovinta palkkaa sarjassa nauttii hallitseva maailmanmestari Lewis Hamilton, joka tienaa reilut 45 miljoonaa kaudesta. Hänen tallikaverinsa Valtteri Bottaksen palkka on seitsemän ja puoli miljoonaa euroa.

Suuri palkkaero kuljettajien välillä on myös Ferrarilla. Sebastian Vettel saa Maranellossa 35 miljoonaa euroa, kun Sauberilta Ferrarille siirtynyt Charles Leclerc joutuu tyytymään vajaaseen kolmeen miljoonaan.

Huomiota herättää myös Renaultille siirtyneen Daniel Ricciardon mammuttimainen palkka. Australialaisen ansiot ovat peräti 30 miljoonaa euroa, mikä tekee hänestä sarjan kolmanneksi parhaiten palkatun kuljettajan.

Kaikkien kuljettajien ansiot pääset näkemään täältä.