Uudelta sponsorilta huimia puheita F1-tallin mahdista: ”Voimme varmasti päihittää Red Bullin”

© Kuva: Getty Images

Haasin F1-tallin uuden pääsponsorin Rich Energyn toimitusjohtaja William Storey uskoo tallin suorituskyvyn kehittyneen niin suuresti, että se voisi voittaa tänä vuonna Red Bullin.

Teknistä yhteistyötään Ferrarin kanssa tiivistänyt amerikkalaistalli uhkuu itseluottamusta.

Sponsorisopimuksen myötä vaihtunut väriteema ei ole ainoa muuttunut tekijä – Haas uskoo nyt olevansa valmis haastamaan jo F1-sarjan kärkikolmikkoa.

Aiemmin Haas on taistellut lähinnä keskikastin herruudesta. Nyt jenkit ovat kuitenkin asettaneet tähtäimeensä Red Bullin, joka on ollut lähivuosina selkeästi vahvin talli heti Mercedeksen ja Ferrarin jälkeen.

Vaikka moni pitäisikin tavoitetta hitusen epärealistisena, luottaa Haas iskukykyynsä.

Talli pohjaa itseuskonsa uusiin resursseihin, joiden taustalla on suuri sponsorisopimus brittiläisen energiajuomavalmistajan Rich Energyn kanssa.

– Voitamme Red Bullin varmasti monissa kisoissa tänä vuonna. Tämä on ”graalin malja” -markkinointia, mutta joskus ajoitus on oikea ja saat hieman onnekkaita sattumia, Storey latasi The Sunin haastattelussa.

F1-talli julkaisi kuvia uudesta autostaan – väriteema muuttunut täysin

– Olemme mielestäni siistimpi talli. Jos päihitämme heidät radalla, johon meillä on loistava mahdollisuus, olisi se mahtava saavutus meille. Meillä on loppupeleissä ainakin paremman näköinen auto, energiajuomapomo letkautti.

Lähde: The Sun


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.