Reddit-keskusteluyhteisössä levisi maanantaina illalla sisäpiirihuhuja, joiden mukaan Williamsin uuden auton valmistumista on viivästyttänyt useiden auton osien odottelu.

Brittiläisen klassikkotallin auto ei tullut ajoissa valmiiksi ehtiäkseen Barcelonan talvitestien avaukseen. Tallipomo Claire Williams vahvisti maanantaina iltapäivällä, ettei kilpuria nähdä Kataloniassa edes tiistainakaan.

Lisää lunta tupaan! Legendaarisen F1-tallin auto ei ole ehtimässä talvitestien toiseenkaan päivään – ”Äärimmäinen pettymys”

Williams ei suostunut paljastamaan medialle, mistä viivästys johtuu. Nyt syy on saattanut ehkä selvitä – ainakin jos Internetin vilkasta huhumyllyä on uskominen.

Eräs amerikkalaisen sosiaalisen median Redditin F1-palstan käyttäjä väitti keskustelleensa kolmen eri Williamsin työntekijän kanssa. Kaksi henkilöstön edustajista työskentelevät hänen mukaansa varikolla ja yksi Williamsin Groven tehtaalla.

Williamsin työntekijöiden väitetään kertoneen, että joitakin tuoreen FW42-kilpurin osista alettiin yksinkertaisesti valmistaa liian myöhään.

[readmore from=”williams”]

Osista tilattiin ensimmäiset versiot ja muotit paljon suunniteltua myöhemmin. Kyseiset osat ovat sisäpiirihuhujen mukaan komposiitista valmistettuja, joten ne voisivat olla mahdollisesti jousitukseen tai runkoon liittyviä kappaleita.

Williamsin F1-talli julkaisi uuden autonsa – väriteema ja nimi täysin uusiksi: katso kuva kilpurista

Reddit-käyttäjä väittää Williamsin työntekijöiden myös avautuneen hänelle tallin heikosta työilmapiiristä.

– Tallin henki on aivan vitun heikko. Meitä piiskataan työhön kuin koiria. Meitä kohdellaan aivan paskasti ja henkilösto-osastomme on kuin yksi vitun vitsi. Ihmettelemme usein, kuka täällä on oikein johdossa, yhden Williamsin työntekijöistä huhutaan sanoneen.

Voit lukea alkuperäisen huhuketjun Redditistä alta.

Williams insider – "missing testing is purely from waiting too long to release parts…and" from formula1