Mercedeksen F1-talli vihjaili tuoreessa Twitter-kuvassaan uusista väreistä, joita sen tuoreessa W10-autossa voitaisiin nähdä. Väriteema on todennäköisesti testeissä käytettävä erityisväritys.

Formula 1:n hallitseva mestaritalli on opittu tuntemaan jo vuosien ajan hopeanhohtoisesta väriteemastaan.

”Hopeanuolet” eivät ole poikenneet väreistään aikoihin. Nyt Mercedes kuitenkin yllätti faninsa vihjailemalla uusilla väreillä.

[readmore from=”mercedes”]

Saksalaiset jakoivat Twitter-tilillään kuvan uuden W10-kilpurinsa osasta, joka on muotonsa perusteella todennäköisesti etusiipi tai jokin muu ilman virtaa ohjaileva siiveke.

Tutun hopean sävyn sijaan osa on maalattu vaalean sinisen, turkoosin sekä mustan sävyihin. Värit ovat osa kiintoisaa grafiikkaa, joka on kuvioltaan kuin suoraan Marimekon kuvastosta.

– Hopea on niin viime kautta, kuvatekstissä sanaillaan.

Vaikka Mercedes ei paljastanutkaan värien syystä mitään enempää toistaiseksi, alettiin asiasta spekuloida välittömästi sosiaalisessa mediassa.

Monet epäilivät kirjavan värisekotelman olevan testeissä käytettävä väliaikainen väritys, jota talli ei käyttäisi kuitenkaan enää kauden alettua. Muun muassa Red Bull on tehnyt aiemmin samanlaisia tempauksia villien ”maastokuosiensa” kanssa.

Katso kuva Mercedeksen värivihjailusta alla.

Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team

@MercedesAMGF1
Silver is so last season... 👌

#WelcomeW10