Racing Pointilla kisaava Sergio Perez kokee F1-fanien turtuneen häneen ja hänen suoritustasoonsa. Meksikolaiskuljettajan mielestä hänen otteensa eivät nauti niiden ansaitsemaa arvostusta.

Kaudesta 2011 F1-sarjassa ajanut Perez on napsinut urallaan kahdeksan palkintopallisijoitusta Sauberilla ja Force Indialla, mutta suurin näytönpaikka McLarenilla 2013 meni täysin penkin alle. Vaikka miehen reitti takaisin johonkin huipputallin näyttäisi olevan tukossa, on hän silti ajanut vuosi toisensa perään tasaisesti hyviä tuloksia keskikastissa.

Viime vuonna Perez nappasi jälleen yhden palkintosijan voittaen myös tallikaverinsa Esteban Oconin pisteissä selkeästi. Tästä huolimatta ranskalaiskuljettaja keräsi suuremmat otsikot osakseen Mercedes-kytköksensä seurauksena.

Perezin mielestä tämä kertoo paljon fanien turtumisesta.

– Aivan kuin kaikki olisivat vain tottuneet mukanaolooni. Kun olin uusi kuski, kaikki puhuivat minusta samaan sävyyn kuin Estebanista nyt. Tulosten pitäisi kuitenkin puhua kovempaa kieltä, Perez toteaa motorsport.comille.

– 2017 olin keskikastin paras ja tänäkin vuonna toiseksi paras. Ocon voitti minut niukasti aika-ajovertailussa, joten minusta tulokset ovat selkeät.

Ensi kaudella Perez jatkaa Racing Pointiksi muuttuneessa tallissa, Oconin joutuessa syrjään kisakuskin hommista. Hän hiillostaa Valtteri Bottasta Mercedeksellä.