Uutisoimme eilen maanantaina Valtteri Bottaksen ja hänen pitkäaikaisen tukijan Wihurin yhteistyön loppumisesta (uutinen).

Wihurin pääomistajan Antti Aarnio-Wihurin Iltalehdelle antaman haastattelun mukaan tukeminen ei ollut enää kannattavaa.

– 20 vuotta tätä on harrastettu ja nyt todettiin, että meidän kohdaltamme riittää. Valtteri on päässyt ykkösiin ja ollaan annettu mahdollisuudet hänelle. Sponssaaminen alkoi, kun hän oli pikkupoika. Katsottiin, että ei me enää saada siitä sitä hyötyä, joka sillä rahalla pitäisi saada, Wihuri sanoi Iltalehdelle.

Kirsikkana kakun päällä oli Bottaksen heikko kausi Mercedeksen ohjaimissa.

– Ei häntä yksin voi syyttää, mutta kokonaisuutena viime kausi meni erittäin huonosti. Jos ajatellaan, että hän oli lopputuloksissa viides tuollaisella autolla, niin kyllähän se on aika huono tulos, Wihuri täräytti.