Huippusuosittu IndyCar Viasatille – sarjaa tähdittämässä muun muassa Fernando Alonso

© Kuva: Getty Images

Pohjois-Amerikassa ajettava IndyCar-sarja on herättänyt kiinnostusta myös Euroopan puolella. Ensi kaudella IndyCar-sarjan kisoja voi seurata Viasatin kanavilta ja suoratoistopalvelu Viaplaysta.

IndyCar-sarjaa pidetään Pohjois-Amerikan tärkeimpänä moottoriurheilusarjana, jossa ajetaan kauden aikana 17 kilpailua. Nordic Entertainment Group on hankkinut IndyCarin lähetysoikeudet aina vuoteen 2021 saakka.

Suurimman huomion kisoista saa Indianapolis 500 -kisa, joka on noussut legendaariseksi kilpailuksi moottoriurheilussa yhdessä Formula 1 -sarjan Monacon GP:n sekä Le Mansin 24 tunnin kisan kanssa. Kaikkien edellä mainittujen kilpailujen voittaminen on yksi moottoriurheilun suurimmista saavutuksista ja siitä pidetään nimitystä ”triplakruunu”.

Ensi kaudella ”triplakruunua” metsästää Formula 1:stä tuttu Fernando Alonso, jolta löytyy plakkarista jo Monacon GP:n voitto sekä Le Mansin 24 tunnin kilpailun voitto. Alonso ajoi vielä viime kaudella F1-sarjaa McLarenilla, mutta häneltä löytyy kokemusta Indianapolis 500 -kisasta vuodelta 2017.

Lisäksi IndyCar-sarjassa ajaa myös toinen viime kauden F1-kuski. Ruotsalainen Marcus Ericsson ajaa sarjassa Arrow Schmidt Peterson Motorsports -tallissa. Ericsson ajoi viime kaudella F1:ssä Sauberilla.

Kaikki ensi kauden osakilpailut ovat katsottavissa Viaplay-palvelussa, jonka lisäksi joitain kisoja nähdään myös Viasatin kanavilla. Lisäksi Viasatin ja Viaplayn tarjontaan kuuluu myös NASCAR-sarja.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.