Suomalainen formulalupaus Niko Kari jatkaa uraansa. Karin taustajoukot vahvistuvat kovan luokan tukijalla, teollisuusneuvos Veikko Lesosella.

Karin periksiantamattomuudesta vakuuttunut Lesonen on päättänyt ryhtyä Karin päätukijaksi. Vaikka suomalaisen kilpailukautta 2018 voi kuvailla haasteelliseksi, kertoo Lesonen nähneensä tulosten taakse ja ymmärtäneensä Karin potentiaalin.

– Niko Karin tekemisestä huokuu yrittäjähenkisyys ja periksiantamaton asenne, ja se miellyttää minua. Kyse on pitkäjänteisestä projektista, eikä takaiskujen osuessa kohdalle tule luovuttaa. Silloin vasta tukea tarvitaankin, kun kohdalle osuu heikko kausi, Lesonen kertoo.

Karin kiistaton lahjakkuus ja potentiaali peittyivät harmistuttavan usein runsaan epäonnen alle viime kilpailukaudella. Sen seurauksena vain tulosluetteloa katsomalla Karin todellisesta vauhdista ja iskukyvystä ei saanut oikeaa kuvaa.

Vuotta 2018 voikin kuvailla opettavaksi kasvukokemukseksi. Vaikka Karia koeteltiin, ei mies aio taipua piirun vertaa. Nyt on aika näyttää kaikille todellinen osaaminen.

– Olen erittäin tyytyväinen kauden 2019 pakettiin. Pääsen keskittymään tulevaan kauteen todella hyvillä fiiliksillä. Nyt laitetaan homma rokkaamaan, Kari itse intoili.

Tulevan kauden tarkemmista ajokuvioista Kari taustajoukkoineen tiedottaa myöhemmin.

Teollisuusneuvos Veikko Lesonen on oululainen yrittäjä ja perustamansa teollisuuskonserni Head Invest Oy:n hallituksen puheenjohtaja. Lesonen on ollut mukana useissa eri yrityksissä niin sijoittajana kuin asiantuntijana.

Tällä hetkellä Lesonen on perheyritys Head Investin lisäksi mukana mm. muovinkierrätystä kehittävässä Head Recycle Systemsissä, edistyksellistä teknologiaa dieselmoottoreiden pakokaasujen puhdistukseen ja sähköistyvään liikenteeseen valmistavassa Proventiassa sekä lukuisissa muissa yrityksissä.

Lesonen on myös aktiivisesti tukenut lukuisia nuoria urheilijoita sekä yksityishenkilönä että perustamansa säätiön kautta.

Lähde: Niko Karin tiedotus