Dakarin aavikkorallin viidennellä etapilla koettiin dramaattisia hetkiä, kun katsojan päälle ajanut kuorma-autojen luokan kärkikuskeihin kuulunut Andrei Karginov hylättiin.

Karginova ajoi kilpailun viidennellä etapilla laillisella katselualueella kilvanajoa seuranneen miehen jalan yli. Tapahtuma oli hurjan näköinen, sillä Karginov kaasuttaa hiekkadyynillä kohti katsojarypästä, joka joutuu syöksymään pois rekan tieltä.

Sääntöjen mukaan kuljettajan täytyy pysähtyä törmäys- ja onnettomuustilanteissa auttamaan, mutta Karginov kaasutti pois paikalta. Kilpailun tuomaristo päätti sulkea tämän tehtävän laiminlyöneen Karginovin pois loppukilpailusta. Kaksi etappia alkukisasta voittanut kauden 2014 kisan luokkavoittaja taisteli hylkäyshetkellä tosissaan tämän vuoden kisan voitosta.

Katso hurja tilanne onnettomuudesta alta tai tästä.