Formula ykkösten kauden 2009 maailmanmestarin Jenson Buttonin vuosi oli menestyksekäs. Britti palasi mestariksi Japanin Super GT -sarjassa, josta kiitos kuuluu ennen kaikkea upeaa vuotta viettävälle ajokumppanille Naoki Yamamotolle.

Mestaruuden tulokaskaudellaan napannut Button kehui itsekin Yamamoton olleen hänelle suunnaton apu ja ajokumppani britin opetellessa uuden sarjan haasteita. Yamamoton monipuolisuus ja taidot tulivat hyvin esille japanilaisen napattua tänä vuonna Super GT -mestaruuden lisäksi myös kovatasoisen Super Formula -sarjan mestaruuden.

Erinomaiset esitykset radalla ovat poikimassa Yamamotolle myös testin F1-autolla ensi vuonna.

Tuplat ovat Yamamotolle tänä vuonna ”se juttu”. Kahden mestaruuden lisäksi onnea 30-vuotiaan japanilaisen elämään tuotti tänä vuonna koettu iloinen perhetapahtuma. Miehen vaimo Eri Yamamoto synnytti aiemmin tänä vuonna perheen esikoiset, kaksoset.