Lewis Hamilton jäi toiseksi BBC:n vuoden urheilija -äänestyksessä

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Ranskan ympäriajon voittaja Geraint Thomas on äänestetty BBC:n äänestyksessä vuoden brittiurheilijaksi. Formula ykkösten maailmanmestari Lewis Hamilton sijoittui toiseksi.

Yleisöäänestyksenä suoritetussa valinnassa britit arvostivat maailman arvostetuimman pyöräilykilpailun voiton F1-maailmanmestaruutta kovemmaksi jutuksi. Kolmanneksi äänestyksessä sijoittui jalkapalloilija Harry Kane.

Hamilton voitti palkinnon vuonna 2014. Lisäksi F1-kuljettajista tittelin ovat saaneet Nigel Mansell (1986, 1992), Damon Hill (1994, 1996), Jackie Stewart (1973), Stirling Moss (1961) ja moottoripyöräansioistaan palkittu John Surtees (1959).

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!