Kimi Räikkösen entinen pomo jättää formula ykköset

© Kuva: Getty Images

Pitkän ja komean uran formula ykkösissä tehnyt Massimo Rivola jättää moottoriurheilun kuninkuusluokan. Erityisesti Ferrarilla uraa luonut italialainen siirtyy MotoGP-sarjaan.

Rivolasta tulee Aprilian kilpailuosaston toimitusjohtaja. Hän saa vastuualueekseen kehittää italialaismerkistä varteenotettavan voittajasuosikin ratamoottoripyöräilyn pääsarjaan. Pesti alkaa jo ensi vuoden tammikuussa.

Rivole työskenteli 21 vuotta formula ykkösissä. Ennen Ferraria hän loi uraa Minardilla ja Toro Rossolla. Maranellossa hän on toiminut viime vuodet nuorten kuljettajien kehitysohjelman päällikkönä. Ohjelma on kantanut hedelmää, sillä kasvatti Charles Leclerc kisaa ensi vuonna Ferrarilla.

Ennen sitä hän toimi Ferrarin urheilutoimenjohtajana. Siinä virassa hän oli myös tekemisissä Kimi Räikkösen kanssa.