Felix Rosenqvist suorittaa pikapaluun Formula E -sarjaan tulevan kauden avauskilpailussa Saudi-Arabiassa. Ruotsalaiskuski korvaa Mahindra Racingin väreissä Pascal Wehrleinin, joka joutuu yllättäen jättämään avauskisan väliin.

Rosenqvist jätti tallin viime kauden päätteeksi menestyksekkäiden vuosien jälkeen. Uudet haasteet koittavat IndyCar-sarjassa, jossa mies kisaa hallitsevan mestarin Scott Dixonin rinnalla Chip Ganassin riveissä.

Ennen tuota pestiä Rosenqvist auttaa vielä kerran vanhaa työnantajaansa, joka joutui kokemaan ruotsalaisen korvaajaksi hankitun Wehrleinin sopimuskoukerot.

Mercedeksen palkkalistoille ollut saksalainen on vapaa Hopeanuolen velvoitteistaan vasta tammikuussa 2019, eikä saksalaismerkki joustanut tästä päivämäärästä. Näin ollen Wehrlein ei pysty osallistumaan joulukuun puolivälissä ajettavaan Formula E -kauden avauskilpailuun Saudi-Arabiassa.

Wehrlein on kokenut sopimusrintamallaan useita takaiskuja. Mies jäi toiseksi Valtteri Bottasta vastaan taistelussa Nico Rosbergin vapaaksi jättämästä Mercedes-paikasta talvitauolla 2016-17. Viime F1-kauden päätteeksi mies menetti paikan Sauberilla tallin liu’uttua Alfa Romeon/Ferrarin vaikutuspiiriin.