Edelleen erinomaisessa ajovireessä olevaa Sebastien Loebia puuhataan takaisin MM-rallikarkeloihin. Miehen läpi uran kestänyt liitto Citroenin kanssa on saanut uuden haastajan.

Kataloniassa viikonloppuna voittoon ajanut yhdeksänkertainen maailmanmestari ei ole kisannut WRC-tasolla toisen tallin kalustolla. PSA-konsernille uskollisena myös muissa sarjoissa pysynyt Loeb myönsi voiton tehneen rallimaailmaan paluusta jälleen houkuttelevan vaihtoehdon.

Tämä oli mieleistä kuultavaa myös kilpailijaleirissä. Kun Fordeja ajattava M-Sport menettää tämän kauden jälkeen Sebastien Ogierin ranskalaistiimiin, kaipaa Malcom Wilsonin johtama talli uutta nimekästä ykköstykkiä. Tähän tarkoitukseen Loeb olisi täydellinen.

Loebille on väläytelty myös mahdollisuutta ajaa Ogierin ja Esapekka Lapin rinnalla Citroenin kolmatta autoa. Wilson on kuitenkin valmis tekemään kaikkensa saadakseen Loebin tiimiinsä.

– Olen aina ollut hänen suuri faninsa. Tiedämme hänen vauhtinsa ja taitonsa, ne ovat edelleen kunnossa. Olisi naurettavaa, jos emme kävisi neuvotteluja hänen kanssaan, Wilson toteaa Autosportille.

Wilson on valmis antamaan Loebille testimahdollisuuden tallinsa kalustolla.

– Kuka tietää, mihin se johtaa.

M-Sportin riveissä on jatkamassa ensi kaudella Teemu Suninen.