Lewis Hamilton oli ratketa naurusta huumorintajustaan kuuluisan F1-toimittajan tiedustellessa brittitähden kirjaprojektista, jonka hän oli luvannut pari vuotta sitten aloittavansa.

Vuonna 2014 esittämänsä hengästyttävän pitkän kysymyksen vuoksi eläväksi legendaksi noussut konkarijournalisti Walter Koster iski taas.

Veteraanitoimittaja hauskuutti Abu Dhabin lehdisötilaisuuden osanottajia hiillostamalla tuoretta viisinkertaista maailmanmestaria muistelmakirjastaan, jonka Hamilton oli kertonut kirjoittavansa seuraavan kymmenen vuoden sisään.

– Lewis, haluaisin muistuttaa sinua kohteliaasti lupauksesta, jonka annoit pari vuotta sitten. Sanoit, että teidän ostettava kirjani kymmenen vuoden päästä voidaksenne lukea, miksi minun ja Nicon [Rosbergin] mekaanikot vaihdettiin. Se onkin hyvä kysymys, toimittaja haastoi.

– Minä muistan tuon, Alonso naurahti.

– Siitä tulee mielenkiintoista luettavaa. Nyt kaksi vuotta on kulunut ja haluaisin tietää, miten tämä projekti edistyy. Onko se hyvällä mallilla. Olen nyt 69-vuotias ja aikeenani oli ostaa se ja lukea se vielä elinaikanani, Koster jatkoi.

– Tuo oli hyvä heitto. Sanoin näin siis kaksi vuotta sitten? Sittenhän minulla on vielä hyvä tovi aikaa. Sinun on vain odoteltava, Hamilton nauroi.

– Älä laita häntä odottamaan, sano se nyt, Alonso yllytti.

– Minulla ei ole suunnitelmia kirjoittaa kirjaa ainakaan lähiaikoina. Voit muistuttaa minua tästä nyt joka vuosi seuraavan kahdeksan vuoden ajan, Hamilton hekotti.

Katso video hauskasta sanailusta alta.

Formula 1

@F1
He's back! 😆 How's that book coming on, @LewisHamilton? 📖

#AbuDhabiGP 🇦🇪 #F1