Reilut puolitoista vuotta sitten vakavassa onnettomuudessa molemmat jalkansa menettäynt kilpakuljettaja Billy Monger on esittänyt jälleen periksiantamatonta luontoaan.

Monger on paitsi toipunut karmean onnettomuutensa jälkeen takaisin kuntoon, myös palannut kilpa-autoilijaksi. Päättyneellä kaudella hän kilpaili menestyksekkäästi brittien F3-sarjassa. Tilille napsui kaikkiaan kuusi podumia ja yhteispisteiden kuudes sija.

Tulevaksi kaudeksi Monger hamuaa tietään ylöspäin. Tavoitteena on päästä F3-sarjaan, joka tunnettiin aiemmin GP3:n nimellä.

Ainakin yksi este on poistettu, sillä Monger läpäisi puhtain paperein pakollisen testin, jossa kuljettajan täytyy nousta pois autostaan aikarajan puitteissa. Ripeässä suoritteessa ei kauaa nokka tuhise.

Katso video Mongerin tempusta alta tai tästä.