Ferrari-pomolta kiintoisa arvio Vettelistä – ”Silloin näimme oikean Sebastianin”

© Kuva: Getty Images

Ferrarin tallipäällikön Maurizio Arrivabenen mukaan Sebastian Vettel näytti toden teolla kyntensä F1-kauden viimeisissä kisoissa.

Vaikka saksalaistähti ei yltänyt päätavoitteeseensa maailmanmestaruuteen Mercedeksen haastoon kykenevällä autolla, oli tallijehu silti tyytyväinen kuskinsa kauteen.

Arrivabene koki Vettelin päättäneen kautensa tyylillä iskettyään palkintopallille Meksikossa ja Abu Dhabissa. Ferrari-käskijä ei myöskään allekirjoita kuskinsa saamaa kritiikkiä mestaruushäviöstään.

– Muutamassa viime kisassa se nähtiin. Silloin näimme oikean Sebastianin. Jokaisella ihmisellä on hyvät ja heikot hetkensä. On turha osoitella jotakuta sormella, sillä odotamme itseltämme enemmän. Voitamme ja häviämme yhdessä, Arrivabene vakuutti GP Blogille.

Maranellolaisten johtomies oli hyvillään kuljettajiensa tuloksista kuljettajien MM-taistossa. Vaikka kirkkainta palkintoa ei saatukaan, ei saavutuksiin olla Ferrarilla liian pettyneitä.

– Kuskimme tulivat toiseksi ja kolmanneksi. Vain ykkössijalla on väliä, se on totta, mutta tämäkin on parempi kuin olla kolmas ja neljäs tai neljäs ja viides, Arrivabene sanoi.

Lähde: GP Blog

 

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.