Sebastian Vettel ilmoitti haluavansa kahdenkeskeisen tapaamisen Max Verstappenin kanssa

© Kuva: Getty Images

Ferrarin saksalaistähti Sebastian Vettel haluaa selvittää välinsä henkilökohtaisesti Red Bullin Max Verstappenin kanssa Suzukan kohukolarin jälkeen.

Verstappenin ja Vettelin välille kehkeytyi sanaharkkaa Japanin osakilpailun jälkeen miesten otettua radalla yhteen ohitustaistelussa.

Ferrari-tähti yritti puskea ohi hollantilaisesta, mutta miehet päätyivät törmäämään toisiinsa. Vettel pyörähti autollaan ympäri jääden nielemään hetkeksi pölyä.

Saksalainen syytti tilanteesta Verstappenia, mutta hollantilainen ei suostunut ottamaan tilanteesta vastuuta. Myös kisan tuomaristo arvioi tapauksen tavalliseksi kisatilanteeksi, eikä jakanut kolarista rangaistuksia.

Nyt Vettel on kuitenkin ehtinyt viilentää päätään ja toivoo kahdenkeskeistä tapaamista kilpatoverinsa kanssa. Tavoitteena on puhua asiat halki ja jatkaa eteenpäin sovussa.

– En halua tämän päätyvän ”Seb sanoo tätä, Max tuota” -sopaksi. Puhun asiasta hänen kanssaan, kun aika on oikea. Näin haluaisin hoitaa asian. Jos kuitenkin kysytte minulta näitä kysymyksiä, annan vastaukseni, saksalaiskuljettaja linjasi Motorsportille.

Lähde: Motorsport


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.