Ferrarin saksalaistähti Sebastian Vettel haluaa selvittää välinsä henkilökohtaisesti Red Bullin Max Verstappenin kanssa Suzukan kohukolarin jälkeen.

Verstappenin ja Vettelin välille kehkeytyi sanaharkkaa Japanin osakilpailun jälkeen miesten otettua radalla yhteen ohitustaistelussa.

Ferrari-tähti yritti puskea ohi hollantilaisesta, mutta miehet päätyivät törmäämään toisiinsa. Vettel pyörähti autollaan ympäri jääden nielemään hetkeksi pölyä.

Saksalainen syytti tilanteesta Verstappenia, mutta hollantilainen ei suostunut ottamaan tilanteesta vastuuta. Myös kisan tuomaristo arvioi tapauksen tavalliseksi kisatilanteeksi, eikä jakanut kolarista rangaistuksia.

Nyt Vettel on kuitenkin ehtinyt viilentää päätään ja toivoo kahdenkeskeistä tapaamista kilpatoverinsa kanssa. Tavoitteena on puhua asiat halki ja jatkaa eteenpäin sovussa.

– En halua tämän päätyvän ”Seb sanoo tätä, Max tuota” -sopaksi. Puhun asiasta hänen kanssaan, kun aika on oikea. Näin haluaisin hoitaa asian. Jos kuitenkin kysytte minulta näitä kysymyksiä, annan vastaukseni, saksalaiskuljettaja linjasi Motorsportille.

Lähde: Motorsport