Crash.netin tietojen mukaan McLarenin F1-tallin belgialaiskuljettaja Stoffel Vandoorne on lähellä siirtoa Mercedeksen emoyhtiön Daimlerin Formula E -sarjan talliin HWA:han.

Vuoden 2015 GP2-mestari on ajanut McLarenilla viimeisen kahden kauden ajan, mutta on saamassa lähtöpassit tämän vuoden päätteeksi heikkojen tulosten vuoksi.

Vandoorne olisi halunnut jatkaa F1:ssä, mutta ei löytänyt sarjasta uutta työpaikkaa. Välistä menivät Sauberin ja Toro Rosson avoimet pestit, eikä vaihtoehtoja ole kuskimarkkinoilla juuri enää jäljellä.

Tietojen mukaan Vandoorne aikookin ryhtyä täysin uuteen haasteeseen. Mies on neuvotellut jo pitkään sopimuksesta sähköformuloiden HWA-tallin kanssa.

Jos sopimus varmistuu ennen Formula E -kauden alkua, voitaisiin mies nähdä tositoimissa sähkökilpurin ratissa 15. joulukuuta kauden avauskisassa Saudi-Arabiassa.

Vaikka sisäpiiritietoja pidetään kansainvälisessä mediassa vakuuttavina, ei Vandoorne suostunut vielä itse kommentoimaan tulevaisuuttaan.

– Kuten sanoin aiemminkin, ei ole mitään kommentoitavaa. Olen ollut yhteydessä monien sarjojen ja tallien kanssa. Nyt se on minusta kiinni. Minun on arvioitava, mitkä parhaat vaihtoehdot olisivat tulevaisuuden kannalta ja tehdä oikea valinta, belgialainen pyöritteli Crash.netin haastattelussa.

Mies ei myöskään vahvistanut, nähdäänkö häntä ensi viikon Formula E:n kautta edeltävissä testeissä Valenciassa, Espanjassa.
– Saattepa nähdä sitten, Vandoorne sanoi.
Lähde: Crash.net