Ferrarin suomalaistähden Kimi Räikkösen mukaan Ferrarin on organisoitava kisakäytäntönsä uusiksi Yhdysvaltain GP:hen mennessä.

Japanin kisaviikonloppu oli Ferrarille kitkerä pettymys. Italialaistalli oli toivonut kurovansa umpeen eroa MM-taistoa johtavaan Mercedekseen, mutta toisin kävi.

Sebastian Vettel jäi kilpailussa vasta kuudenneksi, eikä Räikkönenkään yltänyt viidettä sijaa korkeammalle. Suomalaistähti kertoi viikonlopun olleen vaikea ja myönsi Ferrarin toimintatapojen olleen hienoisessa epävireessä.

– Luonnollisesti meidän on käytävä läpi asioita. Se oli vaikea viikonloppu kokonaisuutena. Kehityimme viikonlopun mittaan ja olimme menossa parempaan suuntaan. Jos sitä katsotaan puhtaasti tulosten kannalta, se ei ollut mitä halusimme. Näin se vain menee joskus, Räikkönen mietti Autosportin haastattelussa.

– Menemme seuraavaan kisaan ja etsimme asioita, joita voisi sovittaa paikkoihin, jotka tekevät meidät onnelliseksi. Meidän on siistittävä asioita ja saatava hieman puhtaampi viikonloppu, suomalainen linjasi.

Lähde: Autosport