Ferrarin tallipäällikön Maurizio Arrivabenen mukaan talli aikoo haastaa mestaruudesta loppukaudella, vaikka tavoite alkaisi näyttää jo miltei mahdottomalta.

Vaikka italialaisten mestaruushaaveet saivat pahan kolauksen Suzukassa vaisun esityksen ja Mercedeksen tuplavoiton myötä, ei Maranellossa aiota luovuttaa.

– Tiedän tilanteen näyttävän mahdottomalta tulevien kisojen osalta, mutta välillä työhömme kuuluu mahdottoman haastaminen ja juuri niin aiomme tehdä, Arrivabene vakuutti Sky Sportsille Suzukan GP:n jälkeen.

Ferrari-pomon mukaan Japanin pettymykseen suhtaudutaan käytännönläheisellä realismilla. Virheet pyritään oikomaan mahdollisimmaan pian, jotta punaiset kilpurit olisivat jälleen iskuasemissa Yhdysvaltain osakilpailussa parin viikon päästä.

– On helppo olla pragmaattinen. Lauantaina meillä oli ongelma, josta kaikki tietävät. Kuten sanoin jo monesti, olin pettynyt, mutta häviämme ja voitamme yhdessä. Kisan osalta talli ja kuskimme reagoivat hyvin. Kisojen aikana on ollut olosuhteita, jotka ovat estäneet meitä nousemasta palkintokorokkeelle, tallipomo pohdiskeli.

Lähde: Sky Sports