Yksi Formula 1:n suurimmista ja näkyvimmistä sponsoreista, olutmerkki Heineken alkaa sponsoroida Formula E -sarjaa ensi kaudesta lähtien.

Olutbrändi on ollut vahvasti esillä F1-radoilla kaudesta 2016 lähtien. Menestyksekäs yhteistyö innosti yhtiötä sukeltamaan yhä syvemmälle autourheilun maailmaan.

Nyt Heineken on päättänyt sijoittaa moottoriurheilun tulevaisuuteen liittymällä mukaan Formula E:hen. Firman vanhemman kansainvälisen johtajan Gianluca Di Tondo hehkutti sähköformuloiden kaupunkiratojen olevan todella toimiva yhtiö olutmainosten kannalta.

– Tärkein asia, joka viehätti meitä oli se, että Formula E on ensinnäkin kaupungeissa ja Heineken on kaupunkipohjainen brändi ympäri maailmaa. Tämä on fantastinen tapa meille saavuttaa uusia asiakkaita ja aktivoida sitä alustaa, jolla johdamme joka päivä brändinä – suuret kaupungit, kaljapomo hehkutti Motorsportin haastattelussa.

Heineken on myös hyvillään mahdollisuudesta kosiskella uutta sukupolvea, joka on kiinnostunut ympäristöystävällisestä ja modernia teknologiaa hyödyntävästä autourheilusarjasta.

– Toinen puoli on se, että Formula E on todella kiehtova niille, joita kutsumme uudeksi kohdeyleisöksemme, milleniaalit ja sukupolvi Z. Yleisö, joka on tulossa jo milleniaalien jälkeen.

– Kolmantena syynä on ollut Formula E:n tarjoama tilaisuus leikitellä digitaalisilla voimavaroilla. Se on uusi tapa kommunikoida ja saavuttaa asiakas, Di Tondo sanaili.

Lähde: Motorsport