F1-konkari paljasti Max Verstappenin yllättävän tulisen reaktion tallitoverinsa paalupaikkaan

© Kuva: Getty Images

Entinen F1-kuski Jos Verstappen paljasti poikansa Maxin ärsyyntyneen pahasti tallitoverinsa Daniel Ricciardon tuuletuksista paalupaikkansa jälkeen.

Australialaiskuski Ricciardo täräytti Meksikon aika-ajoissa paalupaikalle. Tähtikuski oli kärsinyt karmeasta onnesta tänä vuonna keskeyttäen jopa seitsemän kertaa ennen Meksikon kisaviikonloppua.

Red Bull -pilotti tuuletti villisti harvinaista onnistumistaan aika-ajojen jälkeen. Nappisuoritus oli Ricciardolle suuri helpotus, eikä mies voinut ymmärrettävästi peitellä onneaan.

Verstappen ei ollut kuitenkaan iloinen kollegansa puolesta, väittää hänen isänsä. Hollantilaiskuski menetti paalupaikan todella niukalla erolla tallitoverilleen.

– Hän oli suunniltaan, sillä auto ei toiminut. Yritin rauhoitella häntä hieman. Hän oli ärsyyntynyt, sillä hän menetti paalupaikan, Jos Verstappen kertoi Motorsportille.

– Hän oli turhautunut auton vuoksi, mutta myös Ricciardon ylitsepursuavan tuulettamisen vuoksi. Hän oli siis erittäin kiihtynyt ja halusi vain voittaa kilpailun, F1-veteraani valotti.

Hollantilainen sai myöhemmin tasattua tilit Ricciardon auton hyydyttyä äkillisesti kesken kilpailun. Verstappen ajoi lopulta Meksikon osakilpailun voittoon.

Lähde: Motorsport