Red Bullin formulalupaukselta erikoinen kommentti – väittikö brittikuski Schumacherin ja venäläistähden huijaavan?

© Kuva: Red Bull Content Pool

Red Bullin junioriohjelman kasvatti Dan Ticktum vihjasi tuoreessa Instagram-päivityksessä epäilleensä Formula 3 -sarjan kahden kärkitallin huijaavan jollain tavalla.

Preman Theodore ja Powerteam -tallit ottivat suorastaan ylivoimaisen kaksoisvoiton Itävallan F3-kisaviikonlopusta.

Venäläistulokas Robert Shvartzman nappasi debyyttivoittonsa sarjassa viikonlopun kolmannessa kisassa. Formulalegenda Michael Schumacherin poika Mick Schumacher jatkoi voittoputkeaan 1. ja 2. kisassa.

Schumacherin urotyö varmisti jo Prema Powerteamille F3:n valmistajien mestaruuden, vaikka kautta on vielä yksi kisa jäljellä.

Itävallassa tähtikuskien vauhti oli niin väkevää, etteivät muut pystyneet haastamaan heitä millään ilveellä. Motoparkin tallin Jonathan Aberdein ja Ticktum jäivät kärjen vauhdista jopa reilut seitsemän ja kahdeksan sekuntia.

Prema-kilpureiden ylivoima hämmästytti F3-varikkoa niin suuresti, ettei Ticktum malttanut olla epäilemättä jonkinlaista vilunkia.

– En halua osoittaa sormia kenenkään suuntaan, mutta tänä viikonloppuna auton vauhti ei ollut kunnossa. Verrattuna kahteen kärkiautoon kenelläkään muulla ei ollut mahdollisuuttakaan. Jopa heidän tallitoverinsa, jotka ovat hyviä kuskeja eivät yltäneet lähellekään heitä. Kuvailisin heidän vauhtiaan ”mielenkiintoiseksi” ja uskon monien varikolla olevan samaa mieltä, Ticktum kirjoitti Instagram-päivityksessään.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.