Mercedeksen tähtikuljettajan Lewis Hamiltonin mukaan Singaporen GP voitto todistaa sen, ettei hänen värikäs supertähden elämäntyylinsä häiritse hänen formulauraansa.

Brittistara on yksi F1-varikon suurimmista tähdistä, eikä mies kaihda parrasvaloja. Viime vuosina Hamilton on ryhtynyt myös yhä useampaan F1-maailman ulkopuoliseen promootioprojektiin mukaan.

Tuorein formulamestarin hankkeista on oman vaatemalliston suunnitteleminen yhteistyössä muodin jättibrändin Tommy Hilfigerin kanssa.

Englantilainen on matkustanut ympäri maailmaa markkinoidakseen tuotteitaan. Vaatemalliston avajaiset olivat vasta Shangaissa, Kiinassa.

Jotkut kriitikot ovat epäilleet, häiritseekö Hamiltonin hektinen playboy-elämäntyylinsä hänen leipätyötään mestaruutta puolustavana F1-kuskina.

Brittitähden mukaan siitä ei ole kuitenkaan pelkoakaan. Myös Mercedeksen tallipomo Toto Wolff on tukenut kärkikuskinsa vapautta suunnitella oma kalenterinsa.

– Toto on ollut todella tärkeässä roolissa Tommyn [Hilfigerin] tuomisessa mukaan. Se on ollut elämää muuttava kokemus. Se on ollut mahtavaa ja varsinainen siunaus, Mercedes-pilotti hehkutti Racefansille.

– Olen sanonut myös Totolle, että älä anna sen hiipiä mieleesi edes hetkeksikään, etten haluaisi voittaa tätä metaruutta. Se on tärkeysjärjestykseni kärjessä, Hamilton vakuutti.

Lähde: Racefans