Ferrarin sisäpiiristä hyvin perillä oleva toimittaja Leo Turrini on vastannut lukijakysymyksiin blogissaan. Italialaistoimittaja vihjasi mielenkiintoisia asioita Kimi Räikköstä koskien.

Räikkösen tulevaisuuden ympärillä vellovat huhut ovat vieneet suomalaista milloin mihinkin. Turrinilta kysyttiin, tietääkö hän millaisia tarjouksia suomalaiselle oli esitetty. Toimittajan näkemys viestii ainakin osassa huhuissa olleen jotain perää.

– Kimi sai ainakin neljä sopimustarjousta Ferrarin lisäksi kevään aikana. Hän päätti kuitenkin hylätä ne panostaessaan täysillä Ferrari-jatkoonsa, Turrini yllättää.

Turrini paljastaa myös mielenkiintoisen tarinan Ferrarin hiljattain menehtyneestä pääjohtajasta Sergio Marchionnesta.

– Voittoisan Kanadan GP:n jälkeen hän ei julkaissut perinteistä tiedotettaan. Tämä ei johtunut hänen terveydentilastaan. Hän sanoi, että Sebastian Vettelin kehumisen lisäksi hän olisi joutunut haukkumaan huonosti ajanutta Räikköstä, eikä hän halunnut tehdä sitä.