Kimi Räikkösen jatkosopimusta Ferrarilla odotetaan kuumeisesti. Entinen tallipomo Giancarlo Minardi ei ole kuitenkaan suomalaisen jatkon kannattaja.

Kaudesta 2014 Ferrarilla toista sesonkiaan ajava Räikkönen ei ole voittanut kertaakaan, mutta hän on tuonut tallille tasaisesti pisteitä ja muita huippusijoituksia. Belgiassa viiden kilpailun mittainen podiumputki kuitenkin katkesi, vailla suomalaisen omaa syytä.

Samaan aikaan Sebastian Vettel taistelee maailmanmestaruudesta tosissaan. Minardin mielestä Vettelin vauhti kertoo Ferrarin potentiaalista, ja hän näkisikin toisessa autossa jonkun toisen kuljettajan.

– Jos olisin Ferrarin johtaja, palkkaisin ensi kaudeksi nuoremman kuljettajan Sebastian Vettelin tueksi, Minardi kirjoitti omassa blogissaan.

Minardi ei kerro kenellä hän Räikkösen korvaisi, mutta ainoa varteenotettava vaihtoehto olisi Charles Leclerc.