Force Indian F1-tallipomo Bob Fernley vakuutti, ettei tallin johtajisto kanna kaunaa tallia vastaan oikeustoimiin ryhtynyttä kuljettajaansa Sergio Pereziä kohtaan.

Uutisoimme aiemmin Force Indian joutuneen selvitystilaan Perezin alotteesta. Meksikolaiskuskiin ja hänen manageriinsa Julian Jakobiin yhdistetty Brockstone-yhtiö haki F1-tallia selvitystilaan oikeusteitse.

Perezillä on tallin kanssa sopimus, jonka myötä hän tuo merkittävän määrän meksikolaista sponsorirahaa tallille ja saa vastapalveluksena palkkaa.

Ajan myötä meksikolaiskuskin palkat alkoivat myöhästyä. Kun Prezin saatavat kertyivät jo useisiin miljooniin puntiin, ryhtyi perez yhdessä Mercedeksen ja muiden luotonantajien kanssa oikeustoimiin.

 

Vaikka intialaistalli on varsin karussa tilassa, ymmärtää tallijehu Fernley Perezin kannan asiassa.

– Emme voi kantaa mitään kaunaa. Mitä tapahtuukaan, ”Checo” [Perez] on oikeutettu saamaan palkkansa, kuten kuka tahansa muukin, Force India -pamppu korosti Motorsportille.

– Valitettavasti emme ole nyt sellaisessa asemassa, että voisimme maksaa hänelle. Kaikkien kärsivällisyys alkaa olla lopussa. Se on prosessi, tallipomo harmitteli.

Fernley vakuutti, että Perezin toimissa ei ollut Force Indian näkökulmasta mitään väärää.

– En usko katsovamme häntä minkäänlaisella negatiivisella tavalla. Vastuu maksuista on tallilla, eikä Checolla.

Lähde: Motorsport