Mercedeksen Itävallan GP oli synkkääkin synkempi, kun molemmat tallin kuskeista keskeyttivät. Valtteri Bottas joutui keskeyttämään jo 14. kierroksella hydrauliikkavian vuoksi. Myös Lewis Hamiltonin kisa päättyi ennen aikojaan teknisen vian vuoksi.

Kisan voitti Max Verstappen ennen Kimi Räikköstä. Sebastian Vettel ajoi kolmanneksi ja nousi näin MM-pistetaulukon kärkipaikalle yhden pisteen turvin ennen Hamiltonia. Tulosten myötä Ferrari otti piikkipaikan valmistajien pistetaulukossa.

Hamilton oli luonnollisesti todella pettynyt mies kisan jälkeen.

– En aio valehdella. Jokaisella osa-alueella on nyt tekemistä. Emme voi heittää pisteitä menemään noin. Meidän täytyy löytää vikojen syyt ennen kuin jatkamme eteenpin. Jos auto olisi kestänyt, olisimme voittaneet helposti. Autolla oli hyvä ajaa ja se oli nopein. Tällaiset tapaukset ovat meille todella epätavallisia, Hamilton tuskasteli Channel 4:n haastattelussa.

– Tämä oli ehdottomasti huonoin viikonloppumme todella pitkään aikaan. Tiedän, että tiimi tulee työskentelemään kovasti löytääkseen viat. En voi muuta kuin katsoa eteenpäin ja ottaa tämän tuskallisen tuloksen ammattimaisesti.