Yhdysvaltain GP:n promoottori Bobby Epstein pelkää Miamin GP:n jakavan amerikkalaiset F1-fanit.

Liberty Media on halunnut tuoda Miamin GP:n kiivaasti kalenteriin ensi kaudelle. Epstein kuitenkin pelkää sen vaikuttavan negatiivisesti Austinissa ajettavaan Yhdysvaltain GP:hen, sillä fanit saattavat nyt jakautua kahteen kisaan, mikä vähentäisi katsojien määrää yhdessä kisassa.

– Pitkässä juoksussa se voi olla hyvä asia, mutta siinä on riskinsä. Riskinä on, että laimennamme tuotteen ennen kuin fanipohja on kasvanut, Epstein sanoi Autosportille.

– Jos pitkällä aikavälillä tarkoituksena on kasvattaa fanipohjaa, tämä on kysymys munasta ja kanasta, kumpi tuli ensiksi? Ensimmäisenä vuotena fanipohja ei ole kasvanut, mutta olemme lisänneet vaihtoehtoja, joten tilanne on hankala. Nähtäväksi jää, miten se vaikuttaa meihin.