Ferrarin uudeksi toimitusjohtajaksi noussut John Elkann vieraili italialaismerkin F1-tukikohdassa alkuviikosta. Elkann ei aristellut tavoitteissaan piiskatessaan tallia kohti menestystä.

Saksan GP oli italialaistallille myrkyisä. Radalla Sebastian Vettel heitti hukkaan lähes varman voiton ajettuaan ulos sateen liukastamalla radalla. Kulisseissa koitti uusi aikakausi, kun vakavasti sairas Sergio Marchionne väistyi merkin johtajan pallilta. Uusiksi voimahahmoiksi nousivat Elkann ja hallituksen puheenjohtaja Louis Camillari.

Elkann otti uuden pestinsä vastaan esittäytymällä Ferrarin F1-tallin jäsenille Maranellossa. Jo avauspuheensa ensimmäinen lause kertoi taistelutahdosta.

– Olen varma, ettei kukaan teistä, kuten en minäkään tai yksikään edeltäjäni Ferrarin johtajana, välitä toisesta sijasta, Elkann latasi quotidiano.netin mukaan.

Tämän jälkeen Elkann kannusti tallia jatkamaan kovaa työtä taistelussa tämän kauden mestaruuksista. Hän lupasi tallin kuljettajille Vettelille ja Kimi Räikköselle täyden tuen taistelussa huippusijoituksista tämän vuoden sarjassa.