Williamsin painajainen sai jatkoa Silverstonessa kummankin kuskin jäätyä ilman MM-pisteitä. Venäläislupaus Sergei Sirotkinin mukaan kisan viimeiset hetket olivat suorastaan tuskaisia.

Perinteikkään brittitallin kotikisa meni täysin pieleen.

Tuore takasiipipäivitys aiheutti yllättävää aerodynaamista sakkausta, jonka vuoksi siipi jouduttiin vielä vaihtamaan kumpaankin autoon aika-ajojen jälkeen.

Sekä Sirotkin että Lance Stroll joutuivat aloittamaan kisan myöhäisen osapäivityksen vuoksi varikkosuoralta, eivätkä onnistuneet haastamaan pistesijoista sunnuntain kisassa.

Sirotkin myönsi Motorsport Weekille, että kisassa meni kaikki päin metsää.

– No, rehellisesti sanottuna kisa oli todella suuri pettymys. Tarkoitan, että kuskinahan sitä haluaisi olla siellä mukana taistelemassa, mutta se mitä tunsin kisan mittaan on todella vaikea tunne, Sirotkin harmitteli.

– [Turva-autojakson] olin ainoa auto lähelläni, jolla oli kovempi rengasseos ja oli tietenkin vaikea pysyä mukana edes turva-auton läpi. Näin heti, että keräsin yllättävästi paljon roskaa radalta. Renkaissa oli paljon tärinää eikä lainkaan pitoa. Näin jopa omin silmin, että pintaa ei ollut yhtään, venäläinen kirosi.

Lähde: Motorsport Week