F1-sirkus palaa ensi viikonloppuna Ranskaan ensi kertaa sitten vuoden 2008. Paul Ricardin rata on näin ollen monelle kuskille varsin tuntematon. Kumpikaan Red Bullin kuskeista ei ole esimerkiksi ajanut F1-kisaa juuri tällä kyseisellä ratakokonaisuudella.

– En ole ikinä kisannut siellä. Rata on ihan uusi minulle. Olen ajanut vain vesikelitestit täällä, mutta silloin käytössä oli vain pari samaa osiota radasta. On aina haasteellista, kun edessä on uusi GP. Moni muu on kuitenkin kanssani samassa tilanteessa. jNuoret kuskit ovat ajaneet täällä vain alemmissa luokissa, Max Verstappen pohtii Formula Spylle.

Daniel Ricciardo odottaa itseltään parempaa kisaa viime viikon Montrealin GP:n jälkeen.

– Ranskan GP tulee kahden katuradan jälkeen, joissa riskit olivat korkella. Siellä on pitkiä teknisiä mutkia, joita pitää arvostaa, koska ne ovat haastavia. On hienoa, että tämä GP on takaisin kisakalenterissa. Nyt pidämme vain sormet ristissä, jotta saisimme hyvän kisan kaikille formulafaneille, Ricciardo pyörittelee.

MM-sarjassa Ricciardo on neljäntenä 84 pisteellään. Verstappenilla pisteitä on puolestaan 50, jolla hän on sarjassa kuudentena.