Virallisen F1-pelin julkaisija Codemasters on paljastanut lisätietoja tämän kauden peliversiosta. Klassikkoautot tekevät paluun täksi kaudeksi, mielenkintoisilla lisäyksillä.

Tämän kauden peliin on lisätty edellisvuoden version tapaan klassikkoautoja sarjan historiasta. Codemasters paljasti julkisuuteen kaksi neljästä uudesta kilpurista, jotka tulevat kuljettajien käyttöön jo viime vuonna nähtyjen autojen rinnalle.

Uudet lisäykset ovat kauden 2009 Brawn GP:n mestaruusmenopeli BGP 001 sekä kauden 2003 Williams-BMW FW25.

Jenson Button ajoi kaudella 2009 maailmanmestariksi johdattaen Ross Brawnin pelastaman tallin sensaatioimaisella tavalla myös valmistajien sarjan mestariksi. Brawn osti tallin itselleen yhdellä punnalla sen jälkeen, kun kehitystyöhön hurjan rahasumman panostanut Honda lopetti F1-ohjelmansa yllättäen. Yhden kauden jälkeen Mercedes osti tallin itselleen, jatkaen tätä nykyä sarjan hallitsijana.

Williamsin kauden 2003 kilpuri tarjosi Juan Pablo Montoyalle ja Ralf Schumacherille erinomaisen työkalun taistella kyseisen kauden maailmanmestaruudesta. BMW:n V10-moottori tarjosi hurjat teholukemat, joiden ansiosta Montoya pysyikin MM-taistossa mukana aivan kalkkiviikoille saakka.

Loput kaksi klassikkokilpuria julkaistaan myöhemmin.