Haasin tanskalaiskuljettaja Kevin Magnussen oli raivoissaan Kimi Räikköselle lauantain aika-ajojen jälkeen. Magnussenin mukaan Ferrarin suomalaiskuski pilasi miehen aika-ajojen kolmannen osuuden temppuiluillaan.

– Mitä vitt*a hän tekee?, Magnussen mouhosi Autosportin mukaan.

– Hän pilasi ensin omat kierroksensa. Hänellä oli bensaa vaikka kuinka paljon ja kaikilla muilla oli vain yhtä nopeaa kierrosta varten. Aluksi luulin, että hän tulisi varikolle, kun hän oli pilannut jo yhden vedon. Sitten hän yritti uudelleen. Hän ohitti minut, ja yhtäkkiä jarrutteli sen jälleen. Sitten olin aivan varma, että hän menee varikolle, mutta hän yritti taas kerran.

– Kolme kierrosta putkeen, missä hän yritti ja yritti. Ei siinä ollut mitään järkeä. Ei siinä pystynyt ennakoimaan mitenkään, että mitä hän on tekemässä, Magnussen surkutteli.

Räikkösen temput menivät tuomariston tutkittavaksi, mutta kuudenneksi aika-ajoissa ajanut suomalainen jäi ilman rangaistuksia. Magnussen harmistui tästä, mutta ei yllättynyt asiasta, sillä hänen mukaansa sarja suosii päätöksissään isoja nimiä.

– Normaalisti saat rangaistuksen. Näyttää siltä, että joillekin on vaikea antaa rangaistuksia, yhdeksännen sijan napannut Magnussen manaili.